page_banner

kabar

Warta industri

  • A New Global Outbreak Again, Caused by Omicron BA.2

    Wabah Global Anyar maneh, Disebabake dening Omicron BA.2

    Wabah Global Anyar maneh, Disebabake dening Omicron BA.2 Nalika wabah Omicron saya sirna ing Kanada, gelombang anyar epidemi global wis diwiwiti maneh!Kaget, wektu iki, "Omicron BA.2", sing sadurunge dianggep kurang ngancam, sing ngowahi jagad iki ...
    Waca liyane
  • Could Antibody Tests Be an Alternative to or Complement the COVID Vaccine?

    Apa Tes Antibodi Bisa Dadi Alternatif utawa Nglengkapi Vaksin COVID?

    Apa Tes Antibodi Bisa Dadi Alternatif utawa Nglengkapi Vaksin COVID?Artikel ing ngisor iki yaiku saka Jaringan Teknologi sing diterbitake tanggal 7 Maret 2022. Amarga ancaman COVID dadi kurang penting, apa wektune kita miwiti nggunakake pendekatan anyar?Salah sawijining gagasan sing diteliti yaiku nggunakake semut aliran lateral ...
    Waca liyane
  • WHO: Prepare for Flu Outbreak in COVID-19 Pandemic

    WHO: Siapke Wabah Flu ing Pandemi COVID-19

    WHO: Siapke Wabah Flu ing Pandemi COVID-19 Pandemi COVID-19 sing disebabake dening novel coronavirus SARS-CoV-2 terus nduwe pengaruh gedhe ing perawatan kesehatan lan sistem sosial ing saindenging jagad.Amarga fitur klinis lan epidemiologis COVID-19 duwe akeh persamaan karo influenza, ...
    Waca liyane
  • Some Q&A About Tuberculosis Diagnosis During COVID-19 Pandemic

    Sawetara Q&A Babagan Diagnosis Tuberkulosis Sajrone Pandemi COVID-19

    Sawetara Pitakonan Babagan Diagnosis Tuberkulosis Sajrone Pandemi COVID-19 WHO terus ngawasi lan nanggapi pencegahan lan perawatan tuberkulosis (TB) sajrone pandemi COVID-19.Layanan kesehatan kudu aktif kanggo nanggepi COVID-19 sing efektif lan cepet, lan ...
    Waca liyane
  • WHO Recommends Two New Drugs to Treat COVID-19

    WHO Nyaranake Loro Obat Anyar kanggo Ngobati COVID-19

    WHO Rekomendasi Loro Obat Anyar kanggo Nambani COVID-19 WHO wis nyaranake rong obat anyar kanggo COVID-19, nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo nambani penyakit kasebut.Sembarang obat-obatan kasebut bakal nylametake nyawa gumantung sepira kasedhiya lan terjangkau.Obat pisanan, baricitinib, ...
    Waca liyane
  • Djokovic row‘Antibody tests could replace proof of jabs at national borders and sports tournaments’

    Djokovic row'Tes antibodi bisa ngganti bukti jab ing tapel wates nasional lan turnamen olahraga'

    Djokovic row'Tes antibodi bisa ngganti bukti jabs ing wates nasional lan turnamen olahraga' Apa tes antibodi, tinimbang bukti vaksinasi, bisa digunakake minangka basis kanggo ngakoni wong menyang negara lan acara?Pakar tes utama Dr Quinton Fivelman takon apa sim ...
    Waca liyane
  • Some Q&A on Flu in the Context of COVID-19

    Sawetara Q&A babagan Flu ing Konteks COVID-19

    Sawetara Pitakonan babagan Flu ing Konteks COVID-19 Apa bebaya influenza (flu) ing taun iki?Apa sing bisa ditindakake wong supaya tetep sehat ing kemungkinan "kembaran" flu lan COVID-19 iki?Dr Richard Pebody, sing mimpin tim Patogen Ancaman Tinggi lan Pilar Pengawasan lan Laboratorium COVI ...
    Waca liyane
  • COVID-19: Antibody Limits Under Discussion

    COVID-19: Watesan Antibodi Ing Rembugan

    COVID-19: Watesan Antibodi Ing Diskusi Sepira dhuwure titer antibodi supaya bisa dilindhungi saka infeksi COVID-19 sawise vaksinasi korona?Pitakonan iki isih dadi topik diskusi akeh.Nganti saiki, ora ana nilai watesan sing ditemtokake adhedhasar prot ...
    Waca liyane
  • Israel Documents First Case of ‘Florona’, A Combination of COVID-19 and Influenza

    Israel Dokumen Kasus Pertama 'Florona', Kombinasi COVID-19 lan Influenza

    Israel Dokumen Kasus Pertama 'Florona', Kombinasi COVID-19 lan Influenza Israel dilaporake wis nyathet kasus pertama Florona - infèksi simultan saka COVID-19 lan influenza.Miturut situs web berita Ynetnews, infeksi kaping pindho kasebut pisanan diidentifikasi ...
    Waca liyane
  • Targeted N vs. S protein in COVID-19 Antibody Testing

    Target protein N vs. S ing Tes Antibodi COVID-19

    Protein N vs. S sing ditargetake ing Pengujian Antibodi COVID-19 Sajrone pandemi COVID-19, peneliti wis kerja keras kanggo ngerti respon kekebalan manungsa marang SARS-CoV-2, kalebu durasi lan tingkat perlindungan sing bisa diwenehake antibodi marang re - infèksi.Sawetara ...
    Waca liyane
  • This Winter’s Flu Season Epidemic Has Started – What We Know So Far and What Needs To Be Done To Control It

    Epidemi Musim Flu Musim Dingin Iki Wis Miwiti - Apa Sing Kita Ngerti Nganti Saiki lan Apa Sing Perlu Ditindakake Kanggo Ngontrol

    Epidemi Musim Flu Musim Dingin Iki Wis Miwiti – Apa Sing Kita Ngerti Nganti Saiki lan Apa Sing Perlu Ditindakake Kanggo Ngontrol Iku Ing minggu sing diwiwiti tanggal 13 Desember, jumlah kasus flu (disebabake virus influenza) sing dideteksi ing WHO Wilayah Eropa luwih dhuwur tinimbang sing kita lakoni. biasane arep golek i...
    Waca liyane
  • First Omicron Report of A Real World Infection: Highly Contagious with Flu-Like Symptoms

    Laporan Omicron Pisanan saka Infeksi Donya Nyata: Tular banget karo Gejala Kaya Flu

    Laporan Omicron Pisanan babagan Infeksi Donya Nyata: Tular banget karo Gejala Kaya Flu Varian Omicron SARS-CoV-2 nyebabake gelombang anyar wabah COVID-19 ing saindenging jagad.Pasinaon epidemiologi minangka dhasar kanggo mbukak infektivitas, lolos kekebalan lan keruwetan penyakit ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2