page_banner

kabar

Kabar Perusahaan

  • Dengue Fever – Caused by a Mosquito

    Demam Dengue - Disebabake Nyamuk

    Demam Berdarah Dengue - Disebabake dening Nyamuk Timor-Leste wis nglaporake mundhake kasus dengue wiwit pungkasan taun 2021, kanthi tingkat sing ora biasa dibandhingake taun-taun sadurunge.Ana 1451 kasus sing dilaporake lan 10 tiwas (CFR 0.7%) ing 2020 lan 901 kasus lan 11 tiwas (CFR 1.2%) ing 2021. Ing Januari 2022 a...
    Waca liyane
  • HHS Classified H. pylori as a Definite Carcinogen

    HHS Klasifikasi H. pylori minangka Karsinogen Pasti

    HHS Klasifikasi H. pylori minangka Karsinogen Pasti Departemen Kesehatan lan Layanan Manungsa AS (HHS) ngrilis Laporan kaping 15 babagan Karsinogen tanggal 21 Desember 2021. Laporan Karsinogen minangka dokumen kesehatan masyarakat adhedhasar ilmu pengetahuan sing disiapake dening NTP. kanggo HHS...
    Waca liyane
  • New Arrival | KaiBiLi COVID-19 Neutralization Ab+ Rapid Test Helps to Immunity Detection

    Rawuh Anyar |KaiBiLi COVID-19 Netralisasi Ab+ Tes Rapid Mbantu Deteksi Kekebalan

    Rawuh Anyar |KaiBiLi COVID-19 Neutralization Ab+ Rapid Test Mbantu kanggo Deteksi Kekebalan Sacara global, jumlah kasus anyar COVID-19 mundhak kanthi nyata sajrone minggu kepungkur (3-9 Januari 2022), dene jumlah tiwas anyar tetep padha karo minggu sadurunge. .Ing enem wilayah, ...
    Waca liyane
  • GENESIS products continue to detect SARS-CoV-2 mutant strain Omicron

    Produk GENESIS terus ndeteksi galur mutan SARS-CoV-2 Omicron

    Tanggal 26 November WHO nemtokake B.1.1.529 minangka varian keprihatinan (VOC) amarga ana bukti awal ana owah-owahan sing ngrusak ing epidemiologi COVID-19.Minangka VOC, jenenge Omicron.Omicron duwe akeh mutasi kalebu luwih saka 30 mutasi genetik protein spike.Sawetara mutasi ...
    Waca liyane
  • Genesis COVID-19 IVD TOTAL SOLUSI

    Genesis COVID-19 IVD TOTAL SOLUSI Sacara global, nganti 16:08 CET, 9 Desember 2021, wis ana 267,184,623 kasus sing dikonfirmasi COVID-19, kalebu 5,277,327 tiwas, dilaporake menyang WHO.Ing tanggal 8 Desember 2021, total 8.158.815.265 dosis vaksin wis diwenehake.Kita Genesis miwiti ...
    Waca liyane
  • MEDIKA |GENESIS Rawuh ing Pameran kanthi Solusi Flu&COVID-19

    MEDIKA |GENESIS Rawuh ing Pameran karo Solusi Flu&COVID-19 Hangzhou Genesis Biodetection & Biocontrol Co., Ltd. melu ing Forum Dunia Kedokteran MEDICA 2021 kaping 53 ing DÜSSELDORF, GERMANY antarane 15-18 Nopember.Babagan MEDICA: "MEDICA" didegake ing taun 1968, lan ...
    Waca liyane
  • Ketemu Genesis ing MEDICA, Düsseldorf Jerman!

    ●Wektu: 15-18 Nov, 2021 ●No. Booth: 3H14-2 Yen sampeyan pengin entuk informasi luwih lengkap babagan Solusi Total COVID-19 lan reagen liyane, sugeng rawuh ing booth kita ing MEDICA.Genesis wis looking nerusake kanggo ketemu sampeyan kene!Yen sampeyan butuh dhukungan utawa informasi luwih lengkap, hubungi kita: Telp...
    Waca liyane
  • KaibiLi COVID-19 Antigen ing Daftar Persetujuan PEI (Paul-Ehrlich-Institut)!

    KaibiLi COVID-19 Antigen entuk persetujuan PEI KaibiLi COVID-19 Antigen entuk persetujuan PEI.BfArM nyedhiyakake dhaptar miturut § 1 ukara 1 TestV saka tes antigen kanggo deteksi langsung patogen saka coronavirus SARS-CoV-2, sing dimaksudake dening pabrikan kanggo panggunaan profesional (&...
    Waca liyane
  • Tes antigen Genesis KaiBiLi COVID-19 entuk ijin ing Malaysia

    Pandemi COVID-19 minangka wabah penyakit menular paling gedhe sing nandhang Malaysia wiwit Flu Spanyol 1918.Kanggo ndeteksi COVID-19 kanggo ngontrol penyakit kasebut, MDR ngluncurake dhaptar saran.Tes antigen Genesis KaiBiLi COVID-19 entuk ijin ing Malaysia Dhaptar Antibodi Covid-19,...
    Waca liyane
  • Tes antigen Genesis KaiBiLi COVID-19 kasil entuk MHRA ing Mei 2021

    MHRA, Badan Regulasi Produk Obat lan Kesehatan ngatur obat-obatan, piranti medis lan komponen getih kanggo transfusi ing Inggris.Departemen Kesehatan lan Perawatan Sosial (DHSC) wis ngetokake kertas kabijakan babagan skala program tes koronavirus (COVID-19).MHRA...
    Waca liyane
  • Tes antigen Genesis KaiBiLi COVID-19 entuk ijin ing Belgia

    Tes antigen Genesis KaiBiLi COVID-19 entuk ijin ing Belgia Ringkesan SARS-CoV-2 Coronavirus novel kalebu genus β.SARS-CoV-2 minangka penyakit infèksi saluran pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus novel minangka penyakit asam utama ...
    Waca liyane
  • Tes antigen Genesis KaiBiLi COVID-19 entuk ijin ing Prancis

    Tes Antigen Rapid SARS-CoV-2 minangka immunoassay chromatopgraphic sing bisa dipercaya lan cepet kanggo deteksi kualitatif antigen spesifik SARS-CoV-2 sing ana ing nasofaring manungsa.Tes iki minangka bantuan kanggo ndeteksi antigen saka virus SARS-CoV-2 ing individu sing dicurigai COVID-19.Ing Fran...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2