page_banner

produk

Medium Pengangkutan Viral KaiBiLi

CE& Sertifikasi FDA

The KaiBiLiTMExtended ViralTrans VTM stabil ing suhu kamar lan bisa njaga viabilitas virus, chlamydiae, mycoplasma, lan ureaplasma kanthi keluwesan ing kisaran suhu transportasi.


Detail Produk

Pambuka

The KaiBiLiTMExtended ViralTrans dirancang kanggo koleksi spesimen lan transportasi kanggo sampel klinis sing dicurigai ngemot virus, chlamydiae, mycoplasmas lan ureaplasma saka situs koleksi menyang situs tes.

Koleksi lan transportasi spesimen sing cocog penting kanggo diagnosa laboratorium sing akurat babagan penyakit infèksius.Ora mung katrampilan operasi personel, nanging uga koleksi spesimen lan sistem transportasi sing tepat minangka atribut penting kanggo asil diagnosis sing dipercaya.

The KaiBiLiTMExtended ViralTrans cocok kanggo koleksi, transportasi, pangopènan lan panyimpenan jangka panjang ing beku spesimen klinis sing ngandhut virus, klamidia, lan mycoplasma utawa ureaplasma.Sistem kasebut kasusun saka plastik, tabung ngadeg kanthi tutup sekrup sing diisi karo medium transportasi universal, lan nganggo / tanpa swab.

Fitur & Keuntungan

The KaiBiLiTMExtended ViralTrans kasusun saka solusi uyah imbang Hank sing dimodifikasi ditambah karo albumin serum sapi, sistein, asam glutamat, gelatin, sukrosa lan HEPES.Buffer HEPES nglindhungi patogen sing sensitif marang owah-owahan pH.Fenol abang digunakake kanggo nunjukake pH.Sukrosa mbantu njaga virus lan klamidia nalika spesimen beku kanggo panyimpenan jangka panjang.Kanggo nyilikake kontaminasi bakteri lan jamur komensal, Vancomycin, Econazole Nitrate, lan Polymyxin B digabungake menyang formula medium.

Kahanan Panyimpenan Kit

2~25°C.

Informasi Pemesanan

Cat.Ora.

Katrangan

Pkg

M221001

KaiBiLiTM Extended ViralTrans 3 mL
3 mL medium transport virus/botol

50 bêsik

M221006

KaiBiLiTMExtended ViralTrans 3 mL
karo minitip flocked swab
3 mL medium transportasi virus / vial, kanthi swab minitip

50 bêsik

M221007

KaiBiLiTMExtended ViralTrans 3 mL
kanthi swab biasa
3 mL medium transportasi virus / vial, kanthi swab biasa

50 bêsik

M221008

KaiBiLiTMExtended ViralTrans 3 mL
karo flockedswab biasa lan minitip flocked swab
3 mL medium transport virus/botol, kanthi swab berkelompok biasa lan swab berkelompok minitip

50 bêsik

M221009

KaiBiLiTMExtended ViralTrans 1 mL
1 mL medium transport virus/botol

50 bêsik

M221010

KaiBiLiTMExtended ViralTrans 1 mL
karo minitip flocked swab
1 mL medium transportasi virus / vial, kanthi swab minitip

50 bêsik

M221011

KaiBiLiTMExtended ViralTrans 1 mL
kanthi swab biasa
1 mL medium transportasi virus / vial, kanthi swab biasa

50 bêsik

M221012

KaiBiLiTMExtended ViralTrans 1 mL
kanthi swab flocked biasa lan swab minitip flocked
1 mL medium transport virus/botol, kanthi swab berkelompok biasa lan swab berkelompok minitip

50 bêsik


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita