page_banner

produk

KaiBiLi H. pylori Antigen Rapid Test

The KaiBiLiTMH. pylori Antigen Rapid Test minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi kualitatifHelicobacter pylori (H. pylori) antigen ing spesimen feces manungsa kanggo bantuan ing diagnosaH. pyloriinfèksi.


Detail Produk

Pambuka

H. pylori minangka bakteri gram negatif berbentuk spiral, mikroorganisme infèksi sing paling umum ditemokake ing manungsa, lan nginfèksi kira-kira 50% saka populasi donya.H. pylori bisa ditularaké liwat ingestion saka pangan utawa banyu sing tainted karo feces.Infeksi H. pylori minangka faktor risiko kanggo macem-macem penyakit gastrointestinal kalebu dyspepsia non-ulkus, ulkus duodenum lan lambung lan aktif, gastritis kronis lan kanker lambung, lan limfoma MALT (mucous-associated lymphoid tissue).

Infeksi H. pylori bisa didiagnosis nggunakake cara invasif utawa noninvasive.

Infeksi H. pylori saiki dideteksi kanthi cara tes invasif adhedhasar endoskopi lan biopsi (yaiku histologi, kultur) utawa metode tes non-invasif kayata Urea Breath Test (UBT), tes antibodi serologis lan tes antigen tinja.10 Cara non-invasif liyane, tes serologi, ora dianjurake kanggo ngevaluasi efektifitas perawatan amarga ora bisa mbedakake antarane infeksi aktif lan paparan sadurunge H. pylori.

The KaiBiLiTMTes Rapid Antigen H. pylori ndeteksi antigen H. pylori sing ana ing spesimen fecal.

Deteksi

The KaiBiLiTMPiranti Uji Rapid Antigen H. pylori minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antigen H. pylori ing spesimen feces manungsa, nyedhiyakake asil ing 15 menit.Tes kasebut nggunakake antibodi khusus kanggo antigen H. pylori kanggo ndeteksi antigen H. pylori kanthi selektif ing spesimen feces manungsa.

spesimen

bangku

Limit Deteksi (LoD)

1.3×105CFU/ml

Akurasi

Sensitivitas Relatif: 97,90%

Kekhususan Relatif: 98,44%

Akurasi: 98,26%

Wektu kanggo asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C.

Isine

Katrangan Qty
Piranti tes 20 pcs
Tabung koleksi bangku kanthi buffer ekstraksi 20 pcs
Paket insert 1 pc

Informasi Pemesanan

produk Cat.No. Isine
KaiBiLiTMH. pylori Antigen Rapid Test P211007 20 Tes

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita