page_banner

produk

Antibodi Netralisasi COVID-19 KaiBiLi

Sertifikasi CE

Piranti Tes Cepat Antibodi Netralisasi COVID-19 (Getih / Serum / Plasma) minangka tes immunochromatographic aliran lateral kualitatif kanggo deteksi antibodi netralisasi kanggo 2019-nCoV ing getih, serum utawa plasma.


Detail Produk

Pambuka

The KaiBiLiTMPiranti Tes Rapid Antibodi Netralisasi COVID-19 minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi kualitatif antibodi netralisasi kanggo 2019-Novel Coronavirus ing getih manungsa, serum utawa spesimen plasma.Iki mung digunakake minangka indikator deteksi referensi kanggo efek vaksin.Iku ora cocok kanggo screening populasi umum.Coronavirus novel kalebu genus β.

COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.2019-nCOV nduweni sawetara protein struktural kalebu spike (S), amplop (E), membran (M) lan nukleokapsid (N).Protein spike (S) ngemot domain pengikat reseptor (RBD), sing tanggung jawab kanggo ngenali reseptor permukaan sel, angiotensin ngowahi enzim-2 (ACE2).Ditemokake manawa RBD saka protein 2019-nCOV S banget sesambungan karo reseptor ACE2 manungsa sing nyebabake endositosis menyang sel inang paru-paru jero lan replikasi virus.Infèksi karo 2019-nCOV miwiti respon imun, sing kalebu produksi antibodi ing getih.Antibodi sing disekresi menehi pangayoman marang infeksi virus ing mangsa ngarep, amarga tetep ana ing sistem sirkulasi nganti pirang-pirang wulan nganti pirang-pirang taun sawise infeksi lan bakal cepet lan kuat karo patogen kanggo ngalangi infiltrasi lan replikasi sel.Antibodi kasebut diarani antibodi netralisasi.

Deteksi

Kanggo deteksi antibodi netralisasi kanggo 2019-Novel Coronavirus ing getih manungsa, serum utawa spesimen plasma.

spesimen

Spesimen getih lengkap, Serum utawa Plasma.

Akurasi

Sensitivitas Relatif: 91,82%

Kekhususan Relatif: 99.99%

Akurasi: 97,35%

Wektu kanggo asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C.

Isine

Katrangan

P231141

P231142

P231143

Piranti tes Antibodi Netralisasi COVID-19

40 bêsik

30 pcs

1 saben

Sampel buffer

5 ml/botol (1 pc)

80μl / vial (30 pcs)

80μl / vial (30 pcs)

Dropper kapiler kanggo getih wutuh

40 bêsik

30 pcs

1 saben

Paket insert

1 saben

1 saben

1 saben

※Free Safety Lancet lan Alkohol Pad

Informasi Pemesanan

produk

Cat.No.

Isine

KaiBiLiTMAntibodi Netralisasi COVID-19

P231141

40 Tes

KaiBiLiTMAntibodi Netralisasi COVID-19

P231142

30 Tes

KaiBiLiTMAntibodi Netralisasi COVID-19

P231143

1 Tes


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita