page_banner

produk

KaiBiLi COVID-19 Netralisasi Ab+ Rapid Test

KaiBiLi COVID-19 Neutralization Ab+ Rapid Test minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi semikuantitatif antibodi IgG anti-RBD kanggo SARS-CoV-2 ing kabeh getih manungsa, serum utawa spesimen plasma.Piranti kasebut bisa ndeteksi konsentrasi antibodi IgG anti-RBD sing luwih gedhe utawa padha karo 506 BAU/mL minangka konsentrasi antibodi efektif lan 5 BAU/mL minangka watesan deteksi.


Detail Produk

Pambuka

Coronavirus novel kalebu genus β.COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.SARS-CoV-2 duwe sawetara protein struktural kalebu spike (S), amplop (E), membran (M) lan nukleokapsid (N).Protein spike (S) ngemot domain pengikat reseptor (RBD), sing tanggung jawab kanggo ngenali reseptor permukaan sel, angiotensin ngowahi enzim-2 (ACE2).Ditemokake manawa RBD saka protein spike SARS-CoV-2 banget sesambungan karo reseptor ACE2 manungsa sing nyebabake endositosis menyang sel inang paru-paru jero lan replikasi virus.Infeksi karo SARS-CoV-2 utawa vaksinasi miwiti respon imun, sing kalebu produksi antibodi IgG anti-RBD ing getih.Antibodi sing disekresi nyedhiyakake perlindungan marang infeksi virus ing mangsa ngarep, amarga tetep ana ing sistem sirkulasi nganti pirang-pirang wulan nganti pirang-pirang taun sawise infèksi utawa vaksinasi lan bakal ngiket kanthi cepet lan kuwat menyang patogen kanggo ngalangi infiltrasi lan replikasi seluler.Khasiat vaksin 80% marang gejala utama COVID-19 bisa digayuh kanthi tingkat antibodi 506 BAU/mL kanggo anti-RBD IgG.

Deteksi

KaiBiLi COVID-19 Neutralization Ab+ Rapid Test minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi semikuantitatif antibodi IgG anti-RBD kanggo SARS-CoV-2 ing kabeh getih manungsa, serum utawa spesimen plasma.Piranti kasebut bisa ndeteksi konsentrasi antibodi IgG anti-RBD sing luwih gedhe utawa padha karo 506 BAU/mL minangka konsentrasi antibodi efektif lan 5 BAU/mL minangka watesan deteksi.

spesimen

Sakabehing getih, serum utawa plasma

Limit Deteksi (LoD)

5 BAU/mL

Akurasi

Tes Rapid Netralisasi COVID-19 KaiBiLi dibandhingake karo tes antibodi netralisasi pseudovirion lan asile nuduhake yen Tes Cepat Netralisasi COVID-19 KaiBiLi nduweni sensitivitas lan spesifisitas sing dhuwur.

result

Wektu kanggo asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C.

Isine

Katrangan Qty
Piranti tes 40 bêsik
penetes plastik 40 bêsik
Sampel buffer 1 vial
Paket insert 1 pc

Informasi Pemesanan

produk Cat.No. Isine
KaiBiLiTMNetralisasi COVID-19 Ab+ P231145 40 tes

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita