page_banner

produk

KaiBiLi COVID-19 IgG/IgM

Sertifikasi CE

The KaiBiLiTMPiranti Tes Rapid IgG/IgM COVID-19 minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi kualitatif antibodi IgG lan IgM kanggo 2019-Novel Coronavirus ing getih manungsa, serum utawa spesimen plasma.


Detail Produk

Pambuka

The KaiBiLiTMPiranti Tes Rapid IgG/IgM COVID-19 minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi kualitatif antibodi IgG lan IgM kanggo 2019- Novel Coronavirus ing getih manungsa, serum utawa spesimen plasma.Iki mung digunakake minangka indikator deteksi tambahan kanggo kasus anyar sing dicurigai saka deteksi asam nukleat koronavirus negatif utawa bebarengan karo deteksi asam nukleat ing diagnosis kasus sing dicurigai.Ora bisa digunakake minangka dhasar kanggo diagnosa lan ngilangi pneumonitis sing kena infeksi 2019-nCoV.Iku ora cocok kanggo screening populasi umum.

Spesimen reaktif apa wae sing nganggo Piranti Tes Rapid IgG/IgM COVID-19 kudu dikonfirmasi kanthi metode tes alternatif lan temuan klinis.Asil tes positif mbutuhake konfirmasi luwih lanjut.Asil negatif ora nyegah infeksi 2019-nCoV akut.Yen dicurigai infeksi akut, tes langsung kanggo antigen COVID-19 perlu.Asil positif palsu kanggo Tes Rapid IgG/IgM COVID-19 bisa kedadeyan amarga reaktivitas silang saka antibodi sing wis ana sadurunge utawa panyebab liyane.Amarga risiko asil positif palsu, konfirmasi asil positif kudu dianggep nggunakake tes IgG utawa IgM liyane sing beda.

Deteksi

Piranti Tes Cepet IgG/IgM COVID-19 (Getih/Serum/Plasma) minangka tes imunkromatografi aliran lateral kualitatif kanggo ndeteksi antibodi IgG lan IgM kanggo 2019-nCoV ing kabeh getih, serum utawa spesimen plasma.

spesimen

Spesimen getih lengkap, Serum utawa Plasma.

Akurasi

Hasil IgG:

Sensitivitas Relatif: 98,28%

Kekhususan Relatif: 97,01%

Akurasi:97,40%

Hasil IgM:

Sensitivitas Relatif: 82,76%

Kekhususan Relatif: 98,51%

Akurasi: 93.75%

Wektu kanggo Asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C.

Isine

  P231133 P231134 P231135
Piranti tes IgG/IgM COVID-19 40 bêsik 30 pcs 1 saben
Sampel buffer 5mL/Bot.1 Bot 80 μl/botol30 vial  80 μl/botol1 vial
penetes kapiler* 40 bêsik 30 pcs 1 saben
Paket insert 1 saben 1 saben 1 saben

* Penetes kapiler: Kanggo getih wutuh.

Informasi Pemesanan

produk

Cat.No.

Isine

KaiBiLiTMCOVID-19 IgG/IgM P231133 40 Tes
KaiBiLiTMCOVID-19 IgG/IgM P231134 30 Tes
KaiBiLiTMCOVID-19 IgG/IgM P231135 1 Tes

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita