page_banner

produk

Tes Saliva Antigen COVID-19 KaiBiLi

The KaiBiLiTMTes Saliva Antigen COVID-19 minangka tes diagnostik in vitro adhedhasar prinsip immuno-kromatografi kanggo deteksi kualitatif antigen protein nukleokapsid Novel Coronavirus 2019 ing saliva.


Detail Produk

Pambuka

COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus minangka sumber utama infeksi;wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina.Gejala utama kalebu kawujudan kalebu mriyang, lemes lan watuk garing, irung rame, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

The KaiBiLiTMPiranti tes Antigen COVID-19 minangka tes immunochromatographic kanggo deteksi kualitatif antigen Novel Coronavirus 2019.Assay iki dimaksudaké kanggo screening cepet ing laboratorium.Tes iki kudu ditindakake dening teknisi sing terlatih, nganggo peralatan pelindung pribadi (PPE) sing cocog.Deteksi kasebut adhedhasar antibodi sing dikembangake khusus kanggo ngenali lan bereaksi karo nukleoprotein 2019 Novel Coronavirus.Iki dimaksudake kanggo mbantu diagnosis infeksi SARS-CoV-2 kanthi cepet.

Deteksi

Kanggo deteksi kualitatif 2019 Novel Coronavirus nukleokapsid protein antigen ing saliva.

spesimen

idu

Limit Deteksi (LoD)

140 TCID50/mL.

Akurasi

Persetujuan Persentase Positif: 94,8%

Persetujuan Persentase Negatif: 98,7%

Kesepakatan Persentase sakabèhé: 97,5%

Wektu kanggo asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C.

Isine

Cat.No.

P211140

P211141

P211142

Piranti tes antigen COVID-19

1 pc

5 pc

20 saben

Kolektor saliva(corong lan tabung)

1 pc

5 pc

20 saben

Tabung ekstraksi

1 pc

5 pc

20 saben

Nozzles

1 pc

5 pc

20 saben

Paket insert

1 saben

1 saben

1 saben

Informasi Pemesanan

produk

Cat.No.

Isine

KaiBiLiTMTes Saliva Antigen COVID-19

P211140

1 Tes

P211141

5 Tes

P211142

20 Tes


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita