page_banner

produk

Antigen COVID-19 KaiBiLi (Profesional)

Sertifikasi CE

The KaiBiLiTMPiranti Tes Rapid Antigen COVID-19 minangka tes diagnostik in vitro adhedhasar prinsip immunochromatography kanggo deteksi kualitatif antigen protein nukleokapsid Novel Coronavirus 2019 ing swab irung utawa swab nasofaring.


Detail Produk

Ngundhuh minangka PDF

Pambuka

COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus minangka sumber utama infeksi;wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina.Gejala utama kalebu kawujudan kalebu mriyang, lemes lan watuk garing, irung rame, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

The KaiBiLiTMPiranti Tes Rapid Antigen COVID-19 minangka tes diagnostik in vitro adhedhasar prinsip immunochromatography kanggo deteksi kualitatif antigen protein nukleokapsid Novel Coronavirus 2019 ing swab irung utawa swab nasofaring. Deteksi kasebut adhedhasar antibodi sing dikembangake khusus kanggo ngenali lan bereaksi karo nukleoprotein 2019 Novel Coronavirus.Iki dimaksudake kanggo mbantu diagnosis infeksi SARS-CoV-2 kanthi cepet.

Assay iki dimaksudaké kanggo screening cepet ing laboratorium.Tes iki kudu ditindakake dening teknisi sing terlatih, nganggo peralatan pelindung pribadi (PPE) sing cocog.

Deteksi

Deteksi kualitatif antigen protein nukleokapsid Novel Coronavirus 2019 ing swab nasal utawa swab nasofaring.

spesimen

Nasal utawa Nasopharyngeal

Limit Deteksi (LoD)

SARS-CoV-2: 140 TCID50/mL

Akurasi (Nasal swab)

Persetujuan Persen Positif: 96,6%

Persetujuan Persentase Negatif: 100%

Kesepakatan Persentase sakabèhé: 98,9%

Akurasi (Nasopharyngeal swab)

Persetujuan Persentase Positif: 97,0%

Persetujuan Persentase Negatif: 98,3%

Kesepakatan Persentase sakabèhé: 97,7%

Wektu kanggo Asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C.

Isine

Katrangan

Qty

Piranti tes antigen COVID-19

20

Swabs sing disterilisasi

20

Tabung ekstraksi (kanthi buffer ekstraksi 0,5mL)

20

Nozzles karo saringan

20

Tube Stand

1

Paket Insert

1

Informasi Pemesanan

produk

Cat.No.

Isine

KaiBiLiTMAntigen COVID-19

P211139

20 Tes


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita