page_banner

produk

Kit RT-PCR EZER NAAT SARS-CoV-2 wektu nyata

Ing EZERTMSARS-CoV-2 NAAT (SARS-CoV-2 real-time RT-PCR Kit) digunakake kanggo deteksi kualitatif in vitro novel coronavirus SARS-CoV-2 ing spesimen pernapasan kalebu swab tenggorokan lan swab nasofaring.


Detail Produk

Pambuka

Ing EZERTMSARS-CoV-2 NAAT (SARS-CoV-2 real-time RT-PCR Kit) digunakake kanggo deteksi kualitatif in vitro novel coronavirus SARS-CoV-2 ing spesimen pernapasan kalebu swab tenggorokan lan swab nasofaring.Set primer lan probe label FAM dirancang kanggo deteksi spesifik gen ORFlab saka SARS-CoV-2, probe label VIC kanggo gen N saka SARS-CoV-2.Human RNase Pgene sing diekstrak bebarengan karo sampel tes nyedhiyakake kontrol internal kanggo ngesyahke prosedur ekstraksi nukleik lan integritas reagen.Probe nargetake gen RNase P manungsa diwenehi label CY5.

Coronavirus novel kalebu genus β.SARS-CoV-2 minangka penyakit infèksi saluran pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus minangka sumber utama infeksi;wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa nular.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina.Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing.Nasal congestion, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

SPECIMEN nangani lan panyimpenan

• Spesimen sing bisa ditampa: swab nasofaring lan swab tenggorokan.

• Ngumpulake conto ing tabung steril.

• Kontaminasi kudu nyingkiri sajrone koleksi, panyimpenan lan transportasi sampel.

• Kabeh conto sing diklumpukake kudu dianggep nular lan ora aktif ing 56 ℃ suwene 30 menit.

• Spesimen bisa disimpen ing 2-8 ℃ nganti 24 jam sawise koleksi lan ing -70 ℃ utawa ngisor kanggo pengawetan long-term.Ngindhari siklus beku-thaw bola-bali saka sampel lan priksa manawa sampel wis rampung thawed sadurunge ekstraksi RNA.

• sampel Transport ing kothak nutup karo es garing utawa tas es.

Kondisi panyimpenan kit

Kit iki kudu disimpen ing 2 ℃ ~ 30 ℃ lan kanggo nyegah cahya.

Reagen beku-garing dikemas vakum lan disegel ing tas aluminium foil.Sawise dibukak, mangga simpen produk sing ora digunakake ing tas plastik sing bisa ditutup maneh kanthi desiccants, remas udara, lan lebokake maneh ing tas aluminium foil.Kontrol Positif kudu katahan ing -20±5 ℃ sawise reconstitution.

Isine

Komponen

Qty

8-strip Freeze-garing RT-PCR Mix

8-strip tabung × 6

Kontrol Positif beku-pepe

1 tub

Kontrol Negatif

100 μL × 1 tabung

Rekonstitusi Buffer

100 μL × 1 tabung

PCR wektu nyata 8-strip Cap

8-strip tabung × 6

Paket insert

1 saben

REF: N211101 EZERTMSARS-CoV-2 NAAT(Gampang)

Komponen

Qty

Campuran RT-PCR beku-garing

1 botol

Kontrol Positif beku-pepe

1 tub

Kontrol Negatif

100 μL × 1 tabung

Rekonstitusi Buffer

100 μL × 1 tabung

Paket insert

1 saben

REF: N211102 EZERTMSARS-CoV-2 NAAT(Massal)

Informasi Pemesanan

produk

Cat.No.

Isine

Kit RT-PCR wektu nyata SARS-CoV-2 (Mudah)

N211101

48 Tes

Kit RT-PCR wektu nyata SARS-CoV-2 (Massal)

N211102

48 Tes


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita