page_banner

produk

KaiBiLi Flu&Covid-19 Antigen Duo Rapid Test

Sertifikasi CE

KaiBiLiTMFlu & COVID-19 Antigen Duo Rapid Test dimaksudake kanggo deteksi kualitatif simultan lan diferensiasi antigen protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B ing spesimen nasopharyngeal (NP) langsung.Deteksi kasebut adhedhasar antibodi sing dikembangake khusus kanggo ngenali lan bereaksi karo nukleoprotein virus.


Detail Produk

Pambuka

Tandha klinis lan gejala infeksi virus pernapasan amarga SARS-CoV-2 lan influenza bisa uga padha.Antigen virus SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B umume bisa dideteksi ing spesimen ambegan ndhuwur sajrone fase infeksi akut.

Virus influenza kalebu kulawarga Orthomyxoviridae, lan virus RNA untai tunggal sing beda-beda sacara imunologis.Virus influenza A lan B minangka patogen utama sing nyebabake penyakit serius ing manungsa lan akeh spesies kewan.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 4 dina.Manifestasi utama kalebu demam akut, nyeri umum lan gejala pernapasan.Virus Tipe A lan B bisa nyebar bebarengan, nanging biasane siji jinis dominan sajrone musim tartamtu.1

COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus minangka sumber utama infeksi;wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina.Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing.Nasal congestion, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

KaiBiLiTMFlu & COVID-19 Antigen Duo Rapid Test dimaksudake kanggo deteksi kualitatif simultan lan diferensiasi antigen protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B ing spesimen nasopharyngeal (NP) langsung.Deteksi kasebut adhedhasar antibodi sing dikembangake khusus kanggo ngenali lan bereaksi karo nukleoprotein virus.

Deteksi

KaiBiLiTMFlu & COVID-19 Antigen Duo Rapid Test yaiku deteksi kualitatif bebarengan lan diferensiasi antigen protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B ing spesimen direct nasopharyngeal (NP).

spesimen

Nasopharyngeal

Limit Deteksi (LoD)

SARS-CoV-2 & Flu: 140 TCID50/mL

Influenza A

Strain Virus Influenza

LOD diitung (TCID50/mL)

A/Kaledonia Anyar/20/1999_H1N1

8.50x103

A/California/04/2009_H1N1

2.11x103

A/PR/8/34_H1N1

2.93x103

A/Bean Goose/Hubei/chenhu XVI35-1/2016_H3N2

4.94x102

A/Guizhou/54/89_H3N2

3.95x102

A/Manusia/Hubei/3/2005_H3N2

2.93x104

A/Bar-headed Goose/QH/BTY2/2015_H5N1

1.98x105

A/Anhui/1/2013_H7N9

7.90x105

Influenza B.

Strain Virus Influenza

diwilangLOD(TCID50/mL)

B/Victoria

4.25x103

B/Yamagata

1.58x102

Akurasi

  Influenza A Influenza B COVID-19
Sensitivitas Relatif 86,80% 91,70% 96,60%
Spesifisitas Relatif 94% 97,50% 100%
Akurasi 92,20% 96,10% 98,90%

Wektu kanggo Asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C.

Isine

Piranti tes 20 tes
Swabs sing disterilisasi 20 pcs.
Tabung ekstraksi (kanthi buffer ekstraksi 0,5mL) 20 pcs.
Nozzle karo saringan 20 pcs.
Tube Stand 1 pc.
Paket Insert 1 pc.

Informasi Pemesanan

produk

Cat.No.

Isine

KaiBiLiTMFlu & COVID-19 Antigen Duo

P211137

20 Tes


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita