page_banner

produk

EZER Flu & COVID-19 Antigen Combo Rapid Test

EZER Flu&COVID-19 Antigen Combo Rapid Test dimaksudake kanggo deteksi kualitatif simultan lan diferensiasi antigen protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B ing spesimen irung langsung.Deteksi kasebut adhedhasar antibodi sing dikembangake khusus kanggo ngenali lan bereaksi karo nukleoprotein virus.


Detail Produk

Pambuka

Virus influenza kalebu kulawargaOrthomyxoviridae, lan virus RNA untai tunggal sing beda-beda sacara imunologis.Virus influenza A lan B minangka patogen utama sing nyebabake penyakit serius ing manungsa lan akeh spesies kewan.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 4 dina.Manifestasi utama kalebu demam akut, nyeri umum lan gejala pernapasan.Virus Tipe A lan B bisa nyebar bebarengan, nanging biasane siji jinis dominan sajrone musim tartamtu.

COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus minangka sumber utama infeksi;wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina.Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing.Nasal congestion, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

Tandha klinis lan gejala infeksi virus pernapasan amarga SARS-CoV-2 lan influenza bisa uga padha.Antigen virus SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B umume bisa dideteksi ing spesimen ambegan ndhuwur sajrone fase infeksi akut.

Ing EZERTMFlu&COVID-19 Antigen Combo Rapid Test kalebu tes cepet antigen influenza lan tes cepet antigen COVID-19, minangka tes immunochromatographic kanggo deteksi kualitatif saka 2019 Novel Coronavirus, antigen influenza A lan B.Ing EZERTMFlu&COVID-19 Antigen Combo Rapid Test duwe papat huruf ing permukaan strip sing nuduhake garis tes (S)﹑ (A)﹑ (B) lan garis kontrol (C).

Deteksi

EZERTMFlu&COVID-19 Antigen Combo Rapid Test dimaksudake kanggo deteksi kualitatif simultan lan diferensiasi antigen protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B ing spesimen irung langsung.

spesimen

irung

Limit Deteksi (LoD)

Flu & COVID-19: 140 TCID50/mL

Watesan deteksi minimal Flu A kanggo EZERTMFlu&COVID-19 Antigen Combo Rapid Test digawe adhedhasar total 8 influenza A.

Strain Virus Influenza

Diwilang LoD
(TCID50/mL)

A/Kaledonia Anyar/20/1999_H1N1

8.50x103

A/California/04/2009_H1N1

2.11x103

A/PR/8/34_H1N1

2.93x103

A/Bean Goose/Hubei/chenhu XVI35-1/2016_H3N2

4.94x102

A/Guizhou/54/89_H3N2

3.95x102

A/Manusia/Hubei/3/2005_H3N2

2.93x104

A/Bar-headed Goose/QH/BTY2/2015_H5N1

1.98x105

A/Anhui/1/2013_H7N9

7.90x105

Watesan deteksi minimal Flu B kanggo EZERTMFlu&COVID-19 Antigen Combo Rapid Test digawe adhedhasar total 2 influenza B.

Strain Virus Influenza

Diwilang LoD
(TCID50/mL)

B/Victoria

4.25x103

B/Yamagata

1.58x102

Akurasi

 

Influenza A

Influenza B

COVID-19

Sensitivitas Relatif

86,8%

91,7%

96,6%

Spesifisitas Relatif

94.0%

97,5%

100%

Akurasi

92,2%

96,1%

98,9%

Wektu kanggo asil

Waca asil ing 15 menit lan ora luwih saka 30 menit.

Kondisi panyimpenan kit

2~30°C

Isine

Katrangan

Qty

Piranti tes

20

Swabs sing disterilisasi

20

Tabung ekstraksi

20

Nozzles

20

Tube stand

1

Paket insert

1

Informasi Pemesanan

produk Cat.No. Isine
EZERTMKombo Antigen Flu & COVID-19 P213110 20 Tes

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita