page_banner

Babagan awake dhewe

2121

Sapa kita

Hangzhou Genesis Biodetection and Biocontrol Co., Ltd. (GENESIS), Madeg ing taun 2002, minangka pabrikan piranti diagnostik in-vitro, wis khusus ing riset, pangembangan lan pabrik kit tes cepet, lan kit POCT lan instrumen sing cocog. Tim R&D GENESIS dipimpin dening ilmuwan lan ilmuwan Cina sing bali liwat segara saka Amerika Serikat lan Jepang, kanthi latar mburi lan pengalaman sing kuat ing multi-disiplin kalebu mikrobiologi, imunologi lan biologi molekuler.

Perusahaan wis ngembangake serangkaian piranti tes cepet lan kit POCT kanggo deteksi kanthi cepet patogen ing infeksi saluran pernapasan lan infeksi gastro, kalebu Influenza A, B, Respiratory Adeno Virus, Respiratory Syncytial Virus, Mycoplasma Pneumoniae, Norovirus, Rotavirus, lsp. Akeh produk sing mung siji utawa pisanan ing kelas ing China.Mula, Genesis wis dadi pimpinan pasar ing tes cepet kanggo patogen saluran pernapasan lan patogen saluran pencernaan sajrone pirang-pirang taun ing China.

Kajaba iku, amarga kinerja lan kualitas produk GENESIS sing unggul, produk kasebut uga dikenal ing pasar jaban rangkah kalebu Jepang, Eropa lan negara-negara Asia.

Pangadeg Presiden

Rumah Sakit Afiliasi Universitas Zhejiang

◼ Ph.D Biochemistry saka Universitas Kyoto, Jepang

◼ P&G R&D suwene 10 taun Kategori perawatan kesehatan & perawatan kulit

◼ Penerbitan

> 100 Makalah riset asli ilmiah

> 30 ing jurnal internasional peringkat paling dhuwur kanthi Faktor Dampak>3

a30253eb1

Matur nuwun kanggo ngunjungi situs GENESIS!

Minangka produsen utama industri IVD, GENESIS darmabakti lan khusus ing R&D, manufaktur, dodolan lan pemasaran reagen diagnostik cepet lan kit tes medis, reagen mikrobiologi lan produk liyane sing relevan, uga layanan macem-macem minangka OEM, ODM, Transfer Teknologi lan collaboration etc kanggo kita pelanggan.Makarya karo perusahaan cetakan lan plastik afiliasi, GENESIS bisa nggawe desain OEM & ODM kanggo produk plastik sing bisa digunakake lan ngatur produksi volume miturut panyuwunan pelanggan.

GENESIS wis ngembangake serangkaian produk diagnostik cepet in-vitro adhedhasar deteksi antigen patogen kalebu M. pneumoniae, Influenza A/B, Adenovirus (loro ambegan lan gastro), Respiratory Syncytial Virus, Noro virus, Rota Virus, H. pyroli , Tuberclosis, Strptococcus A, lan Dengue etc. Mycobacterium Tuberculosis Identification kit (kanggo ndeteksi sekresi protein MBP64) lan Mycoplasma Pneumoinaze Antigen Test Kit minangka loro "mung siji".produk kasedhiya ing China.

Ing tahap awal pandemik COVID-19, Genesis minangka salah sawijining sawetara perusahaan sing ngembangake kit diagnostik kanthi cepet kanggo virus kasebut.Saiki, Genesis duwe seri produk kanggo COVID-19 sing kalebu saka piranti koleksi sampling (VTM, kolektor saliva, swab), kit uji antibodi (antibodi marang protein S lan protein N) uga kit uji deteksi antigen.

Fasilitas pabrik kita wis dirancang lan dibangun miturut pedoman saka Japanese Health Warrefare & Labor Ministry, China Good Manufacturing Practice (GMP) lan US Food & Drug Administration (FDA), kanggo njamin produk kanthi kualitas lan stabilitas sing paling apik.GENESIS nggawe garis pabrik aseptik ing lingkungan suhu lan kelembapan sing dikontrol kanthi aplikasi teknologi peralatan manufaktur otomatis.

Kanthi kapercayan "kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi sing paling cepet, paling tliti, paling prasaja lan total", GENESIS uga wis ngembangake seri kit uji molekuler lan imunologis bebarengan karo media mikrobiologi sing wis disiapake lan produk liyane ing wilayah sing relevan.

"Setya & Bisa Dipercaya, Kualitas & Efisiensi Tinggi, Fokus Pelanggan", minangka nilai inti.Kita yakin GENESIS bakal duwe masa depan sing cerah lan sukses.Kita bakal terus-terusan, duwe motivasi dhewe lan ora bakal ngeculake kapercayan nalika ngadhepi kasusahan kanggo nggayuh tujuan umum.

Matur nuwun kanggo kabeh kanca kanggo dhukungan.

Ikhlas

Gongxiang Chen
Pendiri GENESIS

Layanan Kita

21212

Kesejahteraan Sosial

sasas1

Ing November 2017, grup kolom "Catur lan Kartu Musik" CCTV5 kanthi tema "Catur ing jagad, catur tanpa wates" teka ing "Kutha Asal Yu Shun" Zhejiang -Shangyu, Shaoxing.Warisan budaya Shangyu makmur, lan nduweni hubungan sejarah sing jero karo Go wiwit jaman kuna.Sajrone periode selebriti Dinasti Jin Timur Xie An manggon ing Shangyu Dongshan, dheweke wis ngobrol karo akeh selebriti lan dadi crita sing apik.

Wis pirang-pirang taun, Shaoxing Shangyu wis setya kanggo popularisasi lan promosi Go bocah-bocah, lan njupuk kesempatan kanggo sukses nglamar "Kutha Asal Go" supaya luwih maju budaya tradisional.Manajer umum kita Chen Gongxiang nampa wawancara karo CCTV.Minangka presiden Asosiasi Go Distrik Shangyu, dheweke wis mbantu "Go Public Welfare" nganti pirang-pirang taun.Liwat upaya lan ketekunan sing terus-terusan, turnamen Go nasional utama wis sukses dianakake ing Shangyu.Dipun promosiaken pangembangan Shangyu Go game, lan nambah pasukan kanggo oleh warisan ngurmati budaya Cina, ningkataké gaya anyar saka kaping, lan ningkataké pendidikan kualitas.