1920x643
banner2
cxsw02
cxsw3
cxsw-22
cxsw-4

produk

liyane >>

aplikasi

babagan awake dhewe

Babagan katrangan pabrik

0d48924c1

apa kita nindakake

Hangzhou Genesis Biodetection and Biocontrol Co., Ltd. (GENESIS), Madeg ing taun 2002, minangka pabrikan piranti diagnostik in-vitro, wis khusus ing riset, pangembangan lan pabrik kit tes cepet, lan kit POCT lan instrumen sing cocog. Tim R&D GENESIS dipimpin dening ilmuwan lan ilmuwan Cina sing bali liwat segara saka Amerika Serikat lan Jepang, kanthi latar mburi lan pengalaman sing kuat ing multi-disiplin kalebu mikrobiologi, imunologi lan biologi molekuler.

liyane >>

kabar

Kabar

Hangzhou Genesis Biodetection and Biocontrol Co., Ltd. (GENESIS), Madeg ing taun 2002, minangka produsen piranti diagnostik in-vitro, wis khusus ing riset, pangembangan lan pabrik kit tes cepet, lan kit POCT lan relevan.

Wabah Global Anyar maneh, Disebabake dening Omicron BA.2

Wabah Global Anyar maneh, Disebabake dening Omicron BA.2 Nalika wabah Omicron ilang ing Kanada, ...
liyane >>

Apa Tes Antibodi Bisa Dadi Alternatif utawa Nglengkapi Vaksin COVID?

Apa Tes Antibodi Bisa Dadi Alternatif utawa Nglengkapi Vaksin COVID?Ing ngisor iki a...
liyane >>